Har du hund eller tenker du på å gå til anskaffelse av en hund? Da vet du hvor viktig det er å passe på at hunden er trygg og blir godt passet på. På lik linje som med dine kjære vil du selvsagt gjøre hva du kan for at hunden din ikke kommer til skade av noen art. Dette gjelder også når du er ute og kjører bil. En god måte å gjøre bilen din til et tryggere kjøretøy hvis ulykken likevel skulle være ute, er å montere en frontbøyle-kufanger fra Nordeye på bilen din. Nordeye tilbyr et stort utvalg frontbøyler som er tilpasset en rekke bilmodeller. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hva firmaet kan tilby deg og gjøre kjøreturen med ditt kjæledyr og dine kjære så trygg som mulig. Heng med oss videre for alle relevante detaljer.

Frontbøyle-kufanger fra Nordeye – en investering i sikkerhet

For Nordeye har trafikantenes sikkerhet den høyeste prioritet. Derfor er det også uhyre viktig at du finner akkurat den frontboyle kufanger som er best tilpasset bilen din for beste sikkerhet. Kufangerne er produsert av Antec som regnes som det sikreste på markedet.

En slik frontboyle kufanger er av ypperste kvalitet og dessuten kollisjonstestet. De er også modelltilpasset slik at det er enkelt å finne akkurat den frontboyle kufanger som passer til bilen din. Med hver eneste frontbøyle medfølger det en monteringsanvisning, men hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, står Nordeyes kundesupport selvsagt alltid klar til å hjelpe deg. Prisene er det heller ikke noe å si på.

EU-godkjente kufangere fra Nordeye

Ikke alle leverandører av frontboyle kufanger som finnes på markedet er like seriøse. Handler du kufanger hos Nordeye derimot, kan du være sikker på at bilen din består kravene til EU-godkjenning med glans. Kravene til sikkerhet fra Statens Vegvesen er strenge og dette tar selvsagt Nordeye svært alvorlig da de forhandler kun EU-godkjente kufangere.

Høyeste trafikksikkerhet for deg og dine medtrafikanter

Det er en selvfølge at sikkerheten for både deg selv, hunden din og resten av familien er på topp når du er ute og kjører i trafikken. Dette er med andre ord en fornuftig investering som vil gjøre at ikke bare du selv og de andre som befinner seg i bilen kan føle seg trygge, men også de andre trafikantene som du møter når du tar bilen ut på landeveien.

Hunder