En hundefører kan også trenge litt påfyll selv, for eksempel i form av snus. Det har aldri vært enklere å få tak i det du trenger på nettet. Her finner du både butikker som selger alt du trenger til hunder og hundesleden, men også ting som mat og snus som kan leveres hjem når du har det travelt.

Nettbutikk for snus

Snushjem.no er en butikk som har spesialisert seg på nettopp snus, og butikken tilbyr både enkel bestilling og fri frakt hjem i løpet av bare noen dager. Dersom du finner en favoritt, kan du også abonnere på snus fra snushjem.no, og få automatisk påfyll når det nærmer seg tomt. Det er i hvert fall perfekt i en travel hverdag. Da slipper du i hvert fall å tenke på at du kanskje går tom for snus. Er man opptatt med hundestell og planlegging foran et hundeløp, er det jo nok å tenke på som det er. Da er abonnement fra snushjem.no en veldig praktisk løsning.

Planlegg for hundeløp

Skal du på hundeløp, er det lurt å ha med litt ekstra av det meste, og det inkluderer selvsagt snus, dersom du bruker det. Når du skal bestille ekstrautstyr til hundene, kan du gå innom snushjem.no etterpå og bestille noe til deg selv. Snushjem tilbyr veldig mange merker, både porsjonssnus, løssnus og nikotinfri snus. Her finner du garantert favorittene dine, og nye varianter du kanskje gjerne vil prøve. Det dukker stadig opp nye varianter, og de finner du under kategorien nyheter. Betal på en sikker måte med Trygg E-handel og få varene rimelig og raskt levert.

Snus erstatter røyk

For mange har snus blitt en erstatning for røyk, og fordelen med det er at snus i hvert fall ikke plager omgivelsene med passiv røyk. Det er spesielt de unge som snuser, og det er også de unge som røyker minst. Den strenge røykeloven har nok litt å si her, for det er jo vanskelig å ta seg en røyk ute, mens det er enkelt å snuse, uten å plage andre. Bestill snus på nett slik at du alltid har dine favoritter lett tilgjengelig.