Hunder har mange fordeler, både som godt selskap når man er alene, eller som en fin turkamerat. Den vil alltid være der for deg, selv om den elsker å sove og spise god mat. En hund vil alltid søke å gjøre deg glad, selv om du er nedfor. Kanskje den til og med gjør noen ekstra sprell for å få deg til å le, eller legger seg helt inntil deg når du gråter.

Er du selv i tenkeboksen når det gjelder hund, så kan det være fordi du aldri har hatt en. Det er noen ting å tenke på, slik at alt blir helt perfekt. Her får du vite hvorfor du bør få deg hund.

Struktur på hverdagen

Med en liten tass i hus må du ta sjefsrollen og bestemme. Du må finne ut hvor hunden skal sove og spise, men ikke minst må du bli vant med å gå tur. Hunden din vil gå mellom 2-5 turer hver eneste dag, så her får også du mosjon.

Selvtillit i livet

Når du har hund så blir du glad. Ikke fordi den river gardinene i filler, men fordi den innerst inne er snill og god. Du får kanskje grunn til å ta de utfordringene du tenkte på i mange år. Enten det er å oppe i fallskjerm eller legge inn brystimplantater.

Det kan være verdt det om man har hatt kreft eller ikke er fornøyd med kroppen. Søk mer på Motiva for å finne tilpassede implantater for deg. Motiva er en klinikk der du får moderne behandling med sikre løsninger og brukerfokusert design.

Bedre råd

Man skulle ikke tro det, men hunden gir deg faktisk bedre råd. Det er nok å henge fingrene i og samtidig merker du at matbudsjettet øker. Men du går ikke lenger ut, du går til butikken og du spiser sunt. Når du rett og slett ikke har tid til å dra bort fra hunden, så har du spart på mange ting. Dessuten har du kanskje kommet i bedre form?

Opplever mer

Med en hund får du også opplevd mer i livet. Du kan planlegge tur hvor man kan ha med hund og reise verden rundt med hunden på slep. Det beste er nok en tur rundt om i Norge, da både kollektivtransport og hoteller er tilpasset til å ta i mot hunder. Med nye fordeler med Motiva har du også selvtillit til å reise rundt.

Mening med livet

En hund kan også være med på å gjøre at du realiserer deg selv. Du finner ut hva du skal gjøre og ikke bare daffe rundt i en slags tåke. Livet får plutselig en mening, og det er litt som å få barn. Du vil gjøre alt for hunden, for den er din lille godklump. Men gir du den for mye fordeler, så er det lett for at den utnytter situasjonen.

En hund kan gi deg masse innhold i livet, det er noe du bør vurdere om du er alene. Hunden vil nok gi deg gråe hår, men samtidig så mye glede og moro. Velg en hund som din følgesvenn.