Julen 2020 kan bli en veldig annerledes jul for mange. Store arrangementer og juleselskap er avlyst, og det blir kanskje umulig å reise til utlandet. For noen kan dette bety en ekstra ensom og kjedelig jul. Derfor er dette kanskje det perfekte året for å finne noen ekstra morsomme julegaver. Er du hundeeier, bør du absolutt også tenke på å gi hunden din noe ekstra til jul. Og hvis du skal gi julegaver til en hundeeier, kan du finne gaver med hundemotiv eller hundetema.

Hvor finner jeg morsomme julegaver?

Det er enkelte butikker som selger morsomme gaver, men utvalget av morsomme julegaver er aller størst på nettet. Julen 2020 kan det dessuten være mer praktisk å handle gaver på nettet, for å unngå overfylte butikker og smitterisiko. Når du bestiller på nettet, får du gavene sendt hjem til deg. Hvis du bestiller store pakker, kan Posten i mange tilfeller kjøre pakken helt hjem til deg, slik at du slipper å stå i kø på post i butikk, der det kan være vanskelig å holde avstand til andre.

Hva skal jeg gi til hunden?

Hunden setter nok pris på både mat, godbiter, liggeunderlag og leker. Hvis du trener agility med hunden din, kan du kjøpe noen nye hindre. Det er også mange ting du kan lage selv, for eksempel et hundehus eller noen morsomme leker. Kjøp eller lag gjerne noe som aktiviserer både deg og hunden, for det er jo godt å bevege seg litt etter et større julemåltid. Julen 2020 kan det hende du setter ekstra stor pris på å ha en firbeint venn, spesielt dersom det blir vanskelig å være sammen med venner og familie på grunn av alle restriksjonene. Da får du kanskje ekstra lyst til å gi hunden en fin gave i år.

Gaver til dem som liker hunder

Det er mange gaver du kan kjøpe til hundeelskeren. Barn som ønsker seg hund vil sikkert sette pris på en lekehund, og dette kan være det beste valget for de aller minste. Hund er et stort ansvar, og man bør ikke gi bort en valp i julegave, og dette gjelder også for andre dyr. Det må være et gjennomtenkt valg å skaffe et familiedyr. Men du kan finne fine ting med hundemotiv som passer til alle som liker hunder. Dette er også fine gaver til den som allerede har en hund.