Gutter med hund

Opp i gjennom tidene har mennesker hatt hunder av samme grunn som vi har kuer og sauer nå. Ikke for maten selvfølgelig,men fordi vi hadde bruk for dem. Enten vi trengte dem til å gjete, jakte eller beskytte oss med. Sånn er det ikke lenger. I disse dager har nok de aller fleste hund rett og slett fordi det er flott å ha en hund, menneskets beste venn, hos seg. Noen mer lojale og elskelige vesener kan du vel knapt finne, og dette er noe mennesker på ett eller annet punkt har oppdaget.

Jente med hund

I tillegg til at vi syns de er fantastiske, er barna våre nok enda mer glad i våre firbente venner og den komforten og det vennskapet de kan tilby. Selv om det av og til selvfølgelig går ut over klærne deres når de leker i søla ute, og du må kjøpe nye klær hos kidsbrandstore.no for at de i det hele tatt skal ha noe som kan være brukbart en liten stund til, er det så utrolig verdt det å ha en sånn venn i familien, som ingen kan unngå å bli glad i om de så prøvde hardt. En får seg rett og slett hund fordi en har lyst på og fordi det er utrolig flott å ha det.

Selvfølgelig er det fortsatt noen som har bruk en hunds tjenester. Det fins massevis av service-hunder som hjelper folk med å finne veien, finne narkotika, gjete sauer og veldig mye annet, men i motsetning til før gjelder dette en forsvinnende liten del av alle de hundene som blir adoptert her i verden i dag. Mange hunder får rett og slett leve lykkelig hele livet sitt rett og slett fordi eierne er glade i dem og vil at de skal ha det bra. Det er da det lønner seg å være hund.

Hund og jente

En av grunnene til at mennesker er så glade i hunder, er nok det at mennesket er et flokkdyr, akkurat som hunden. Vi passer derfor veldig bra sammen og tar mer enn gjerne vare på hverandre. Hunder blir selvfølgelig mer glade jo større flokken er, og menneskebarn er nok som sagt de menneskene som setter aller mest pris på hundenes vennskap, kjærlighet og lojalitet. Jo flere i flokken, jo bedre!