Liker du turer med hunden aller best, så har du sikkert en god grunn til det. Det gir deg tid i fri natur, tid til refleksjon og mosjon. Hunden hjelper deg selv uten at den selv vet det, og kanskje du heller ikke har tenkt så mye over hvorfor det er slik?

Hundehold er for mange også mye arbeid. Men uten at man legger merke til det, trimmer det både deg og gir deg lettere tilgang til sunne rutiner. La oss se på 5 likheter mellom hundehold og CRM system.

1.Daglig rutine

Med et CRM system fra for eksempel selskapet Lime technologies, vil du skape en daglig rutine som gjør det lettere å drive bedriften. Du får adskilt salg, markedsføring og kundeservice fra hverandre, slik at du kan gjennomføre rutinene dine perfekt. Med en hund i huset, glir kaos inn i rutiner nesten uten at du merker det. Plutselig står hunden ved døra å venter presis klokken 09, 15 og 21. Greit med rutiner som gjør at du også kommer i bedre form.

2.Mer overskudd

Ja, er det noe man ønsker seg både på hjemmefronten og på jobb så er det overskudd. Med hund og CRM får man det, ved at man beveger seg mer og effektiviserer driften samtidig. Et kjent utsagn er at:

Man må ofte noe for å oppnå noe

Det kan synes vanskelig å se at turer med hunden vil gi deg overskudd, i alt det eneste som skjer er at du blir sliten, frustrert og oppgitt. Over en hund som spiser gardiner og tisser i hjørnet. Men alt i alt vil hunden være en følgesvenn som alltid gir deg oppmerksomhet. Enten du er sliten og lei eller vil komme deg ut på tur. Slik er det også med Lime technologies, de følger med alle dine steg for å oppnå overskudd.

3.Riktig hund til formålet

Man kan velge en hund som passer riktig tempo og bruk. Det samme gjelder for CRM fra Lime technologies. Man velger hvilket program man vil koble seg opp mot, og dermed får man en tilpasset tjeneste som alltid er tilgjengelig for sitt behov. La Lime være en vakthund som passer på.

4.Enkelt å komme i gang

Ja, det er enkelt å komme i gang både med hund og CRM. Egentlig er begge deler ganske komplisert, men med Lime technologies vil man til og med kunne få tips til hvordan du håndterer en vilter hund. Kundebasen er nemlig forhåndsinnstilt med nesten 1 million bedrifter, og her fins det litt av hvert. Lime følger deg i hvert steg med omstillingen, så det er bare å begynne suksessen.

5.De riktige verktøyene

For bedrifter som lykkes er en fellesnevner at de har funnet riktige verktøy. Du kan ha så mange gode ideer du vil, men har du ikke utstyret, så kan du glemme økt fortjeneste. Med hunden i hus, så har du også en tanke om hva du trenger for at hunden skal ha det best mulig. Slik er det også med Lime technologies, de holder verktøyene du trenger for å lykkes.